На 8 април президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния

...
На 8 април президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния
Коментари Харесай

Адв. Шейтанов: Покупка на евтино жилище стана един от стимулите да си на власт

На 8 април президентът Румен Радев привиква съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност. Ще бъдат разисквани резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта и нужните ограничения, които би трябвало да се подхващат. С коментар за идното събитие посетител в предаването " Денят стартира " с Георги Любенов беше юрист Владимир Шейтанов, член на Стратегическия съвет при президента.

Темата за корупцията се издига на друго ниво с решението на президента за привикване на КСНС, разяснява адв. Шейтанов. По въпроса за абсурда с жилищата на властта, довел до оставки от висшето ръководство, Шейтанов съобщи, че това са напълно естествени човешки желания.
Адв. Владимир Шейтанов, член на Стратегическия съвет при президента: Всеки един татко се стреми да обезпечи едно хубаво жилище на децата си, изключително в случай че идва от провинцията. Когато една огромна част от българското общество се намира под чертата на бедността, такива динамични ходове, изключително на по-млади политици, в действителност вършат изключително усещане.
Преди време си разреших да дефинира протичащото се като чума. Корупцията в действителност е като една заразна зараза. Имам чувството, че един от тласъците за престояване във властта е да си купиш на ниска цена жилище, добави още адв. Шейтанов.

Вижте целия диалог във видеото!
 Политически мнения след абсурда с жилищата на властта Политически мнения след абсурда с жилищата на властта
Каква ще бъде ориста на Цветан Цветанов след абсурда със закупения апартамент ще стане ясно на следващия ден, откакто той се завърне от Съединените щати. Очак...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР