На 8.8.2021 в 16:51 ч. започна фазата новолуние в зодиакалния

...
На 8.8.2021 в 16:51 ч. започна фазата новолуние в зодиакалния
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние в Лъв отваря врати за 3 зодии, други три с...

На 8.8.2021 в 16:51 ч. стартира етапа новолуние в зодиакалния знак Лъв.



Е, желаеме огън, но не толкоз!

Да гори, само че да не изгаря.

Как се реализира?

С разсъдък.

Лесно ли е?

Не, по тази причина е сладко.

Колко хубаво би било да се обърнем към детето в нас и да открием всички страдащи по Земята, да ги прегърнем, утешим и подкрепим. Изведнъж се появява усмивка на лицето ни. Радост. Светлина. Тишина и успокоение.

Огънят гори постепенно. Въглените греят. Топлина.

Всеки от нас копнее за уюта на вечерната сгряваща топлота. Някои копнеят за изпепеляваща обич, само че виждаме какво оставя след себе си – рани, пепелища и пушилка. Безсмислие.

Обмислете стремежите и желанията си. Пресейте ги. Оставете тези, които ще ви стоплят и след години. Приложете ги рационално. Усетете насладата от живота.

Слънцето нагрява земята и ускорява копнежа за обич. Емоционалността ще бъде на по-високо равнище. Зодиакалният знак Лъв дава отговор за любовта, която ние отдаваме! Бъдете инициативни и смели!

Погрижете се за децата край вас. Обмислете кои способи на образование дават позитивни резултати. Детето е елмаз и в случай че се шлифова добре, ще се трансформира в безценен камък.

Спечелете олимпийското злато в себе си, като реализирате положителните хрумвания, зародили се във вашето сърце.

Възможно е да се ускори желанието за грижа и застъпничество. Любовните мечти могат да бъдат източник на прочувствена възбуденост. Все отново е топло на открито!

Бъдете изпълнени с обич към развлечения и търсене на насладата от живота. Майчинският инстинкт на дамата ще ускори опазването на живота и отбрани бъднините ни.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Лъв, Стрелец и Овен. То ще докара до напрежение представителите на Скорпион, Водолей и Телец.

По време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

• Творчество

• Любовни случки

• Деца

· Възпитание

• Спорт

• Развлечения и отмора

• Разумен риск

Желая Ви здраве и триумф!

Азарей – Консултант Астролог

facebook: Azaray Азарей

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР