На 76-годишна възраст почина британската актриса и певица Джейн Бъркин.

...
На 76-годишна възраст почина британската актриса и певица Джейн Бъркин.
Коментари Харесай

Почина британската актриса и певица Джейн Бъркин

На 76-годишна възраст умря английската актриса и певица Джейн Бъркин. Тя е открита мъртва в дома си в Париж. Преди това Бъркин беше отменила няколко концерта поради здравословни проблеми.

Най-известният шлагер на английската звезда е " Je t`aime...moi non plus " със Серж Генсбур от 1969 година Двамата живеят дружно повече от 10 години. Бъркин се е снимала е във филмите " Фотоувеличение ", " Басейнът " (където си партнира с Ален Делон и Роми Шнайдър), " Красивата драка ".

Джейн Бъркин е родена в Лондон през 1946 година Тя се открива във Франция в края на 60-те години на предишния век. Преди това се омъжва за композитора Джон Бари, от който има щерка Кейт (починала през 2013 г.), само че се развеждат. По време на фотоси се среща със Серж Генсбур и двамата стават именита двойка. Те имат щерка - актрисата Шарлот Генсбур. След като се разделя със Серж Генсбур, от 1980 година до 1992 година Джейн Бъркин живее с режисьора Жак Доайон. От него ражда третата си щерка Лу Доайон, която също е актриса.

През 2021 година Джейн Бъркин получава лек инсулт, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР