На 76-годишна възраст днес си отиде един от най-големите български

...
На 76-годишна възраст днес си отиде един от най-големите български
Коментари Харесай

Стефан Данаилов на мач

На 76-годишна възраст през днешния ден си отиде един от най-големите български артисти Стефан Данаилов. Сред спомените за него са и едни неповторими фотоси, правени във Велико Търново, които sport-vt.com разгласява. На тях Стефан Данаилов гледа мач на “Етър” на стадион “Ивайло” от аварийна пейка на ЦСКА.

Снимките открива Ангел Ганцаров, който преди години намира на улицата изхвърлени кашони с архивни материали от ДФС “Етър” след неговото разпускане. Прибира ги и на процедура ги избавя от заличаване, а в тях открива кино ленти, фотоси, документи…

Сред находките е и черно-бяла фотографска лента с фрагменти от незабравим мач сред “Етър” и ЦСКА. Датата е 2 октомври 1973 година Мачът се помни с това, че преди него публично довиждане на футбола споделя именитият вратар на етърци Николай Ноев, който заради травма наложително приключва кариерата си. Преди мача Ноев получава цветя от тогавашния началник на “Етър” Веселин Василев, от капитана Стефан Чакъров. Почетен е и от гостите от ЦСКА – букети му връчват капитанът Димитър Пенев и вратарят Стоян Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР