На 75 години след дълга битка с рака почина най-разпознаваемото

...
На 75 години след дълга битка с рака почина най-разпознаваемото
Коментари Харесай

Почина Макс Райт - любимият татко Уилям Танер от Алф

На 75 години след дълга борба с рака умря най-разпознаваемото лице от “Алф” - артистът Макс Райт, който извършва ролята на Уили Танер, оповестява "Дарик ". Смъртта му е доказана от околните му пред TMZ.

“Алф” стартира да се излъчва през септември 1986 година по американската телевизия Ен Би Си.

Max Wright, who played the dad on ‘ALF,’ dies at 75 https://t.co/bJc1xwgyes pic.twitter.com/x0QE8w0SQA
— RetroNewsNow (@RetroNewsNow) June 27, 2019
В него Гордън Шамуей се разрушава с галактическия си транспортен съд на Земята. Попада в гаража на семейство Танер - нормално американско семейство, което дава на новодошлия името Алф (от англ. A.L.F. - Alien Life Form - “извънземна форма на живот”, в първия епизод на сериала с българско озвучаване “АЛФ” е преведено като “алтернативна форма на живот”).

И четиримата от фамилията - брачният партньор Уилям, жена му Кейт и децата Лин и Браян, насилствено одобряват Алф в своя дом и го крият от службите, до момента в който той поправя галактическия си транспортен съд и се пробва да се свърже с оживели от родната му планета Мелмак. А всичко това на фона на куп пакости и занимателни лафове като “Майтап бе, Уили”, които феновете помнят и в този момент.

Max Wright, veteran TV actor and Willie Tanner on ALF, dies at 75 https://t.co/z3tEV2hohr
— Entertainment Weekly (@EW) June 26, 2019
Райт се снима в още редица телевизионни продукции, измежду които "Бар Наздраве ", "Бъфало Бил ", "Мърфи Браун " и други.

На огромен екран той взе участие в "Ах, този джаз ", "Познай кой идва в колежа ", "Червените " и една от акомодациите на "Сън в лятна нощ ".

Изпълнителният продуцент на "Алф " Лиса Баник споделя за Макс Райт, че да пишеш сюжет за него е било като да свириш на синтезатор - толкоз надарен е артистът и толкоз доста облици може да изиграе. "Той може да изиграе всяка запетая, точка и тире, което напишеш ", добавя Баник.

Who is look forward to celerate national max wright day, tell me when you change your profile
Публикувахте от Max Wright Actor - usa в Понеделник, 8 май 2017 година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР