На 73 години един от най-богатите хора в света -

...
На 73 години един от най-богатите хора в света -
Коментари Харесай

Кое от петте деца на Бернар Арно ще наследи модната му империя?

На 73 години един от най-богатите хора в света - Бернар Арно има положение от 196 милиарда $. Той има пет деца и огромно предпочитание да избегне фамилните вражди, които са измъчвали толкоз доста известни династии. Въпросът кой ще наследи милиардера се преразглежда след неотдавнашното покачване на щерка му Делфин за основен изпълнителен шеф на Dior.

С новото предопределение, съгласно Bloomberg, продължава да придвижва децата си нагоре по кариерната стълбица внимателно, само че целеустремено .

Той знае по какъв начин битките сред наследниците могат да създадат една компания уязвима и по какъв начин разногласията за власт и завещание от време на време играят съдбовна роля. В предишното самият Арно се е възползвал от слабостите на други фамилни компании, в това число на съперника Hermes International , и се е опитвал да получи преимущество в борбите за усвояване.

Сега създателят на LVMH употребява тези познания в опит да затвърди контрола на фамилията си върху най-голямата компания за първокласни артикули в света.

Някои публицисти допускат, че в основата на проекта на Арно е новата му компания - Agache Commandite SAS, чийто надзор се разпределя поравно сред петте му деца. Дружеството към този момент има право да въздейства върху значими решения, засягащи групата за първокласни артикули. Арно се надява, че тази скица на ръководство ще предотврати търканията сред неговите наследници и ще подсигурява, че LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE ще остане под фамилен надзор за десетилетия напред .

 Добави изложение

Експертите споделят, че във всеки случай е от решаващо значение да се сведе до най-малко съперничеството сред наследниците.

" има доста мъдро семейство; той дава на децата си опция да се учат, да се развиват, да станат по-търсени в бизнеса. Той не откроява едно от тях повече от другите във връзка с наследяването. Изобщо не съм сигурен, че самият той към този момент знае кой ще заеме мястото му ", изяснява пред Bloomberg Жан-Жак Гьони, основен финансов шеф на LVMH.

Въпреки че съгласно някои има детайл на съревнование сред Александър и Фредерик Арно, които са близки по възраст, сходни търкания могат да се преглеждат като здравословна конкуренция. Особено в очите на татко им, който постоянно е насърчавал известна степен на съревнование сред марките на LVMH .

" Аз нямам обичана марка. Как можеш да кажеш, че предпочиташ някое от децата си? ", непроменяемо дава отговор Арно, когато го питат за желанията му измежду марките, които има.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР