На 71 години Джейн Сиймур продължава с бляскавите си появи

...
На 71 години Джейн Сиймур продължава с бляскавите си появи
Коментари Харесай

Вижте ослепителната Джейн Сиймур в 5 тоалета през юни

На 71 години Джейн Сиймур продължава с блестящите си появи на аления килим, като за миналия месец преброихме цели пет събития, на които тя участва.

Във визиите на актрисата от юни липсва особена рекламация за етикета „ фешън икона “, само че тя ни пленява през камерите с лъчезарното си лъчение и удоволствието, с което театралничи , доказвайки, че е задоволително да се чувстваш добре от вътрешната страна, с цел да сияеш и извън!
 Джейн Сиймур заблестя в жълто  Джейн Сиймур заблестя в жълто  Джейн Сиймур заблестя в жълто  Джейн Сиймур заблестя в жълто
По-официален обаче бе тоалетът ѝ за тазгодишната церемония вечер, в която Американския кино институт присъжда премията за повсеместен принос. Този път лауреат стана актрисата Джули Андрюс, а с цел да я почете, Сиймур се появи в наситено жълта рокля от Nardos Design с бродерии на бели цветя .

Акцент в сатенения модел са няколкото спомагателни пласта от плата, накъдрени в предната част , които обаче се разграничават по форма от обичайна панделка.

По-нататък месецът за актрисата мина под знака на Телевизионния фестивал в Монте Карло , за чието разкриване избра розова рокля със контур по тялото и пеплум към талията . Визията допълваше с шал в розово и жълто към раменете.
 Джейн Сиймур е елегантна в розово за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Джейн Сиймур е елегантна в розово за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Джейн Сиймур е елегантна в розово за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Джейн Сиймур е елегантна в розово за откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло
За празненство по време на фестивала Джейн Сиймур се появи с феерична флорална рокля , която развя пред камерите на аления килим.
 Джейн Сиймур с флорална рокля в Монте Карло  Джейн Сиймур с флорална рокля в Монте Карло  Джейн Сиймур с флорална рокля в Монте Карло  Джейн Сиймур с флорална рокля в Монте Карло
Цветните претекстове участваха и в късо яке, което редуваше с шал , до момента в който театралничи в ръка със списание, на чиято корица е самата тя. Особено подобаваща за лятото е свежата композиция от блуза и панталон в королаво .
 Джейн Сиймур театралничи в коралово  Джейн Сиймур театралничи в коралово  Джейн Сиймур театралничи в коралово  Джейн Сиймур театралничи в коралово
Подобаващ свършек на Телевизионния фестивал в Монте Карло актрисата постави, обличайки дълга синя рокля с бродерии и пера към раменете .
 Елегантна в синьо: Джейн Сиймур на закриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Елегантна в синьо: Джейн Сиймур на закриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Елегантна в синьо: Джейн Сиймур на закриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло  Елегантна в синьо: Джейн Сиймур на закриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР