На 7 януари 2019 г. е получен сигнал в ОД

...
На 7 януари 2019 г. е получен сигнал в ОД
Коментари Харесай

Задържаха за срок от 72 часа 65-годишния мъж, намушкал смъртносно съпругата си в Стара Загора

На 7 януари 2019 година е получен сигнал в ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора за умъртвена жена в апартамент, находящ се в гр. Стара Загора.

Незабавно са осъществени процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление. Установено е, че в апартамент в гр. Стара Загора, мъж е умъртвил брачната половинка си Ю.Й., на 25 година Жената е с две прободни рани – едната в дясната ръка, а другата в сърцето. При огледа на местопрестъпление са конфискувани два ножа. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Извършват се разпити на очевидци.

Днес, 8 януари 2019 година, по досъдебното произвеждане, в качеството на обвинен е притеглен М.С., на 65 година, /съпруг на пострадалата/, за закононарушение по чл.115 от Наказателния кодекс – за съзнателно ликвидиране. Той е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора, като следва да бъде импортирано искане в съда взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Наказанието, което се планува за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, е „ отнемане от свобода” от 10 до 20 години, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР