На 7 септември от 17 часа държавният глава Румен Радев

...
На 7 септември от 17 часа държавният глава Румен Радев
Коментари Харесай

Утре в 17 часа БСП връща мандата

На 7 септември от 17 часа президентът Румен Радев ще одобри на „ Дондуков “ 2 представители на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, на която връчи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на 46-ото Народно заседание, оповестиха от президентството.
На срещата социалистите ще върнат мандата. До това решение се стигна, откакто при срещите на водача на Българска социалистическа партия с останалите три политически сили - "Има подобен народ ", "Демократична България " и "Изправи се БГ! Ние идваме! ", не беше реализирано единодушие за съставяне на кабинет.
От обединението към платформата на Мая Манолова отхвърлиха да вземат участие в държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия. Срещата с "Има подобен народ " продължи единствено пет минути, като от групировката я обясниха с това, че връщат "жест " на социалистите, които одобриха тяхната покана за диалози при първия мандат. От "Демократична България " пък отхвърлиха да отидат на срещата с Българска социалистическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР