На 7 септември 2023 г. Попов, тогава министър в кабинета

...
На 7 септември 2023 г. Попов, тогава министър в кабинета
Коментари Харесай

Юлиан Попов ползвал правителствения ВИП, за да ходи до къщата си в Лондон. А Денков знае ли?

На 7 септември 2023 година Попов, тогава министър в кабинета на Николай Денков, пътува до Лондон. А на 12-ти същия месец се връща. Командировъчно обаче няма, екоминистерството също не е пускало прессъобщение за публична аудиенция на министъра. Но пък има писмо до Народното събрание, че заради неотложни задължения министър Попов няма да участва в парламентарния надзор.

 

На 22 декември 2023 министър Юлиан Попов също пътува до Лондон. Това е последният работен ден за годината. И още веднъж липсват командировъчно от Министерски съвет и прессъобщения за публично посещаване.

 

От 28 до 30 юли м.г. министър Попов е командирован в Брюксел, само че се прибира от Лондон, като още веднъж употребява държавния ВИП А.

 

Така е и с друга негова командировка, този път до Париж, където Юлиан Попов е сред 8 и 12 ноември. Ексминистърът още веднъж се прибира в страната от Лондон.

 

Както е добре известно Юлиан Попов живее в Лондон. И незабавно пораждат разумните въпроси: Ползвал ли е Юлиан Попов непозволено държавни привилегии, с цел да се прибира у дома?

Съучаствал ли е Денков, като министър председател, съгласувайки ги?

Плащала ли е страната разноските, с цел да може министърът да си нагледа парцела?

Източник: epicenter.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР