На 7-ми септември 2022 година, състав на Плевенски окръжен съд

...
На 7-ми септември 2022 година, състав на Плевенски окръжен съд
Коментари Харесай

Оправдателна присъда постанови съдът за жена, обвинена за причинена смърт при пътен инцидент

На 7-ми септември 2022 година, състав на Плевенски областен съд прегледа наказателно дело, формирано на съображение обвинителен акт на Окръжна прокуратура Плевен, против Е.Г.Б., родена 1994 година от град Кнежа, област Плевен.

28-годишната жена еобвинена в това, че на 08.08.2019 година, управлявала лек автомобил със скорост от 99,4 км/ч, при позволена 90 км/ч. в землището на град Кнежа и на кръстовище формирано от пресичането на пътя Кнежа - Червен бряг с пътя с.Търнак - с.Лазарово, катопри конфликт сред нейния автомобил и различен автомобил,навлизащ в кръстовището, предизвикала гибелта на лидера на другия лек автомобил - И.Б.Й. от село Глава - закононарушение по чл.343, ал.1, б. “в “, вр. с чл.342, ал.1 от Наказателен кодекс.

В провелото се правосъдно съвещание, правосъдното разследване е завършило и е постановена присъда, с която подсъдимата Е.Г.Б. е приета за НЕВИННА в това, да е направила закононарушението, за което е привлечена като обвинен.

Присъдата не е дефинитивна. Същата може да се апелира и стачкува пред Апелативен съд - Велико Търново, в петнадесетдневен период, считано от през днешния ден.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР