На 7-ми декември с вълнуваща празнична програма грейна Коледната елха  в

...
На 7-ми декември с вълнуваща празнична програма грейна Коледната елха  в
Коментари Харесай

В Етрополе грейна Коледната елха

На 7-ми декември с вълнуваща празнична стратегия блестна Коледната елха  в Центъра на града.

Запалването на светлините беше предшествано от радостна празнична стратегия, която бе готова от управлението и учениците от ОУ,,Христо Ботев‘‘- гр. Етрополе. По този метод бе продължена дългогодишната ни традиция, малчуганите да възпламеняват коледното въодушевление в сърцата ни. С благи думи, коледни песни и танци, учениците ни придвижиха в една вълшебна коледна приказка и ни заредиха с доста въодушевление.

Тържественото запалване на светлинките сложи началото на коледно-новогодишните празници, изпълнени с въодушевление и нестихващи очаквания за по-добри дни.Коледната нощ носи на всички нас, на Нашите фамилии, близки и другари онази искрица от Божественото начало, която ще ни въодушеви за положителни инициативи и каузи през 2017 година.

         Поздрав по случай наближаващите светли Коледни и Новогодишни празници, към всички жители, насочи заместник-кметът на Община Етрополе Станка Димитрова.

Кулминационният миг, предстоящ с неспокойствие от най-мъничките и освен, бе запалването на светлините на елхата. Трима от възпитаниците на СУ „ Христо Ясенов ”, които през миналата година доближиха национални и интернационалните призови места възпламениха светлините на елхата. Коледната елха светна в цялостния си искра, а нейните светлини озариха освен всичко в близост, само че и душите на хората. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР