На 7-ми август се проведе заседание на ръководните органи на

...
На 7-ми август се проведе заседание на ръководните органи на
Коментари Харесай

Депутатите на Капон от ИБГНИ няма да подкрепят кабинета на ИТН

На 7-ми август се организира съвещание на управителните органи на Единна национална партия. Основна точка в Дневния ред бе въпросът за поддръжка на кабинета, препоръчан от Има Такъв Народ с първия мандат, пишат от партията на Мария Капон.

В хода на полемиката бяха регистрирани съвпаденията в целите, само че не бе признат механизмът за оценка на оферти Министерски съвет и политиката на свършените обстоятелства. Това е пренебрежение към десетките хиляди български жители, които са дали доверие на нашите народни представители в границите на обединението „ ИЗПАВИ съдебна експертиза БГ! НИЕ ИДВАМЕ! “, считат от ЕНП.

Липсата на съглашение, в политически проект не дава гаранции за поредна политика за изваждане на България от модела на едноличната власт. В цялостна мощ това е годно и за промяната в правораздаването и битката с корупцията. Системата на представителната народна власт дава на депутатите пълномощията да съставляват волята на своите гласоподаватели и в този смисъл е недопустимо да се показват кандидатури със противоречива известност и то в съдбоносен и тежък за страната миг.

Протестите, от които започва смяната, ни дават явен мандат за високи морални и политически условия към всяка последваща власт. Ръководството на партията, след гласоподаване, реши да не поддържа кабинета, препоръчан с първия мандат.

Запазваме желанието си за единодушие и постигането на заявените политически цели със субектите на смяната. Смятаме, че това е допустимо да се реализира при честен разговор, бистрота и ясни писмени гаранции, които ни отдалечават от модела ГЕРБ - Движение за права и свободи.

Присъствието ни в Народното събрание не е самоцел и по тази причина сме длъжни да дадем опция за излаз от рецесията, даже в границите на третия мандат. Обратното за нас значи съзнателно подтикване на България към рецесия, която с общи старания бихме могли да избегнем, показват още от Единна национална партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР