На 7 май (събота) от 10:00 часа, Иван Георгиев, по-известен

...
На 7 май (събота) от 10:00 часа, Иван Георгиев, по-известен
Коментари Харесай

Безплатна тренировка на Бачиново с Ванко от „Сървайвър“

На 7 май (събота) от 10:00 часа, Иван Георгиев, по-известен като Ванко от „Сървайвър“ ще направи безвъзмездна подготовка за всички желащи да се срещнат с неговата методика Pump&Run.

Сборният пункт е на паркинга на Бачиново.

Иван Георгиев – Ванко е някогашен спринтьор – неколкократен републикански първенец на 100 и на 200 метра. С богатия си опит на професионален състезател и познанията за функционалностите на човешкото тяло, добити в академията, той създава лична идея за занимания сред лека атлетика и фитнес, а точно методиката му, която развива към този момент 8 години – Pump&Run.
Pump&Run има за цел да усъвършенства физическото положение на всеки, който се обърне към него, да сътвори въодушевление, самочувствие, здраве и не на последно място – да помогне за положителната му визия.
Ванко Pump&Run е окуражен да помогне на повече хора да се движат и спортуват, по тази причина и през последните 2 години Ванко правеше всяка вечер LIVE тренировки в Инстаграм изцяло гратис за да стимулира хората.
Според неговите показа хората би трябвало по-често да упражняват навън, измежду природата, на чист въздух, на разнообразни места. Затова и тази година взема решение да направи нещо по-голямо, а точно PUMP&RUN TOUR, с цел да се „ допре “до всички свои почитатели и съидейници.
Включете се в безплатната подготовка Pump&Run с Ванко, онлайн, където ще имате опция да потренирате, да поговорите за спорт, хранене и метод на живот със самия него.
Надяваме се времето да е на наша страна, само че даже и при неприятно време тренировката ще се състои, тъй като – „ Нищо не може да ни спре! ”
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР