На 7 и 8 октомври 2017 г. във Варна ще

...
На 7 и 8 октомври 2017 г. във Варна ще
Коментари Харесай

Фестивал на здравословния живот ще се проведе във Варна

На 7 и 8 октомври 2017 година във Варна ще се организира второто за града ни издание на фестивала на здравословния живот " Здравей Здраве ". Заповядайте в зали 4 и 5 на Фестивален и конгресен център, с цел да се включите в събитието!
В това издание на фестивала ще вземат присъединяване лекари, лечители, лектори, последователи на здравословния метод на живот. Сред тях са националният врач и билкар Веселин Орешков, който ще организира полемика върху лечителните сили на растенията; доктор Таня Грандева, съветник в областта на здравословното хранене; Емил Елмазов ще приказва върху преместването на лечебна информация; Красимир Нанев ще прегледа въпроса за възобновяване на връзките човек-природа-вселена. Много други лектори и представители на разнородни здравословни практики ще бъдат измежду нас.

Фестивалът " Здравей здраве " е построен върху три водещи правилото: ДОБРОВОЛНО, БЕЗПЛАТНО, СПОДЕЛЕНО. Лектори, терапевти, инструктори гратис споделят с посетителите своите познания и умения. Цялата общност е поканена и е добре пристигнала.

Целта на фестивала е да предизвика интереса на жителите към здравословния метод на живот във всички негови аспекти: физическо, прочувствено, ментално и духовно здраве. В рамките на разнородни начинания се показват необятна гама от естествени способи за възобновяване на здравето и за попречване на болести и се насърчава потреблението на здравословни артикули и услуги. Фестивалът е естрада на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които показват един впечатляващ и вълнуващ свят в изгода за здравето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР