На 7 август, когато Венера официално се премести в Рак,

...
На 7 август, когато Венера официално се премести в Рак,
Коментари Харесай

Венера е в Рак: пригответе се за истински фойерверки в любовния си живот!

На 7 август, когато Венера публично се реалокира в Рак, силата във въздуха също се промени – стана доста по-спокойна и уравновесена. Време е да поставите работата си на второ място и да се отдадете на връзката си!

Този пренос ни предизвиква да се доверяваме на интуицията си и да слушаме по-внимателно това, което сърцата ни желаят. Ракът жадува за сигурност и непоклатимост в сантименталните връзки и този интервал ни провокира да се отдадем на любовта.

Енергията на Рака може да бъде възходящо прочувствена и да докара до влюбване от пръв взор , тъй че е значимо да обърнете огромно внимание на вашите граници и да осъзнаете по кое време давате прекалено много от себе си на колегата си. Ракът има податливост както да пренасища с страстите си, по този начин и да таи своите усеща, с цел да резервира мира в връзките.

Докато Венера е в Рак до 6 септември, имайте поради какво тъкмо търсите в сантименталната си връзка. Любовта е на ваша страна този сезон, само че единствено в случай че сте подготвени да спазвате стандартите си и да зададете съответни упования на евентуалните сътрудници.

Венера в Рак е тук, с цел да ви помогне да изживеете любовта, която ви кара да забравите за всичко останало. Не е време за връщане обратно към някогашни сътрудници, нито пък за стоене в сянката на връзки в жанр „ другари с облаги “.

Ето какво да чака на любовния фронт всяка зодия през този интервал!
Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта 12 фотоси  Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта  Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта  Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта  Какво ще донесе Венера в Рак на всяка зодия в любовта
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР