На 68 години в петък е починал адвокат Георгиос Гидакис.

...
На 68 години в петък е починал адвокат Георгиос Гидакис.
Коментари Харесай

Пазарджик потъна в скръб след кончината на адвокат Гидакис

На 68 години в петък е умрял юрист Георгиос Гидакис. Той бе приет в болница в COVID-19 в ОАИЛ на Инфекциозно поделение – „ МБАЛ-Пазарджик “ АД.

Мъжът е с съпътстващи болести хипертонична болест и обезитас, оповестява pzdnes.com

Георгиос Гидакис е бил член на Контролен съвет от 1992 година до 1995 година, от 2002 година до 2003 година и от 2013 година до 2016 година в Адвокатска гилдия – Пазарджик.

Той е роден в Габрово през 1951 година Висшият юридически факултет приключва през 1975 година в Софийския университет, а стажа си кара в Пазарджик, където фамилията се устройва поради уговорките им към Гръцката земляческа организация, която е учредена още с идването им в България, а традициите є са непокътнати до през днешния ден.

В началото той стартира работа като юрист в някогашния каучуков цех в Пазарджик, тъй като оттова само пожелават да го обезпечат с жилище като млад експерт. Няколко години по-късно, става част по пазарджишката гилдия и стартира работа като юрист на свободна процедура.

Погребението на юрист Гидакис ще бъде през днешния ден, 15 август, в 16 часа на Гробищния парк в Пазарджик.

, при започване на седмицата стана ясно, че е умрял зам.-шефът на пазарджшиката полиция комисар Светослав Телбизов. По информация на БЛИЦ, 43-годишният служител на реда не е съумял да пребори ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР