На 63 години вчера е починал бившият лидер на организацията

...
На 63 години вчера е починал бившият лидер на организацията
Коментари Харесай

Почина Георги Софкин - лидерът на “Малките български хора“

На 63 години през вчерашния ден е умрял някогашният водач на организацията " Малките български хора " Георги Софкин, потвърдиха от Университетската болница в Стара Загора. Причина за гибелта му е тежка черепно-мозъчна контузия. Преди два дни мъжът е бил докаран в интензивното поделение с рана на главата в кома, от която по този начин и не съумял да излезе.
Прочетете още
Случаят се счита за трагичен, Софкин не е жертва на престъпно закононарушение, научи " 24 часа " от свои източници. Той паднал и се блъснал неприятно.

В последните години публично Георги Софкин, чийто растеж беше 136 сантиметра, се водеше за скитник, откакто поради присъда над него наследственият му апартамент в Стара Загора бе продаден от съдия-изпълнител. Добри хора го бяха приютили, само че не съумяха да го предпазят от пристрастеността му към алкохола, споделиха негови познати.

Георги Софкин бе участник във ВИП брат. Той се е снимал и в първия български порно филм " Секс партия бридж " - споделяше, че желал да потвърди, че дребните хора не са инвалиди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР