На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция

...
На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция
Коментари Харесай

Временно спират водата в част от ж.к. Връбница, Овча купел и с. Мрамор на 6 юни

На 6 юни (вторник) 2023 година по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Свети Мина “, ж.к. „ Връбница “ 1 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на ул. „ Мартина котловина " от ул. „ Бакърено шосе " до ул. „ Свети Мина ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Бакърено шосе “ на кръстовището с ул. „ Мартина котловина “.

На 6 юни (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия по ул. „ Народно хоро “, кв. „ Овча купел “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

ул. „ Народен воин “ от ул. „ Букет “ до ул. „ Драгоман “

ул. „ Проф. Михайло Парашчук “ от ул. „ Драгоман “ до ул. „ Народно хоро “

ул. „ Драгоман “ от ул. „ Народен воин “ до ул. „ Иван Радоев “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Драгоман “ на кръстовището с ул. „ Народен воин “.

На 6 юни (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия по ул. „ Христо Ботев “, с. Мрамор се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на ул. „ Христо Ботев “ сред ул. „ Александър Стамболийски “ и ул. „ Пламък “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Христо Ботев “ на кръстовището с ул. „ Александър Стамболийски “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР