На 6 януари се навършва година от смъртта на Иван

...
На 6 януари се навършва година от смъртта на Иван
Коментари Харесай

Алекс: Самотата е страшно нещо

На 6 януари се навършва година от гибелта на Иван Ласкин. Неговата обичана Александра Сърчаджиева към момента не е привикнала с мисълта, че артиста го няма.

"Самотата е доста ужасно нещо ", признава тя. "Толкова доста неща желая да му кажа. Най-вече, че доста го обичам. Вярвам, че човек след гибелта отива в друго измерение и продължава някакъв живот. Искам да имам вяра, че е до нас със София и ни пази ", проплака тази сутринта Алекс Сърчаджиева в предаването "Събуди се " по Нова телевизия.

"Връщаш лентата обратно, с цел да си спомниш нещата, които са ти се случили. Винаги съм си правила равносметки. Не се запитвам за какво ми се е случило, тъй като отговор няма да получа.



Явно имам да узнавам някакви неща, а за какво - отговорите ще получавам до края на живота си. Надявам се да бъда задоволително мощна, с цел да се оправя с всичко, през което към момента преминавам, да мога да си отгледам детето и да я направя заслужен човек ", добавя тя. След гибелта на Иван Алекс остава напълно сама и в този миг схваща кои са същинските й другари.



"Оказа се, че имам прелестни хора до себе си, че има на кой да разгадавам. Появиха се и такива, които желаеха да си създадат пиар, само че това е техен проблем, не ме вълнува. Имам почтени другари, които ми оказват помощ по всевъзможен метод, посрещат ме в дома си, дават ми от хляба си. Помагат ми за София, тъй като аз нямам детегледачка и я оставям при тях, когато съм на зрелище ", споделя актрисата.

На четвъртия ден след кончината на Ласкин актрисата излиза на сцената за комедийно зрелище. "За мен беше доста ужасно, имах възприятието, че ще умра преди да изляза. Когато се случва такава покруса е мъчно да се събереш. Но нямаш избор и би трябвало да излезеш. Когато излязох на сцената настъпи тишина и се чудех какво върша там. Но след това получих овации, каквито в никакъв случай не съм получавала. През тази една година получих поддръжка и от непознати хора. Господ ти взима нещо, само че ти дава друго - любовта на хората. Тези хора са ми огромна опора ", през сълзи споделя Сърчаджиева.

Снимки: Александра Сърчаджиева, Facebook
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР