На 6 януари, около 20:00 часа, на ул.“Бреза“ в Трявна,

...
На 6 януари, около 20:00 часа, на ул.“Бреза“ в Трявна,
Коментари Харесай

Трима пияни заловени при полицейска проверка

На 6 януари, към 20:00 часа, на ул. “Бреза “ в Трявна, е спрян за полицейска инспекция л.а. “Хюндай Тускон “, ръководен от 53-годишен локален гражданин. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 2.04 промила. Мъжът е отказал кръвна проба. По случая е формирано бързо произвеждане по чл.343б ал.1 от Наказателния кодекс.

В Габрово, на 7 януари, към 03:45 часа, на ул. “Никола Войновски “, екип на „ Пътна полиция “ е спрял за инспекция л.а. “Лексус “, ръководен от 39-годишна габровка. Жената е тествана за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 1.55 промила. По случая е формирано бързо произвеждане.

На 8 януари, към 09:05 часа, на ул. “Юрий Венелин “ в Габрово е спрян за инспекция л.а. „ Мицубиши Спейс “. Водачът,59 –годишен, е тестван за приложимост на алкохол, като дрегеът е отчел 0.95 промила. При осъществената информация е открито, че мъжът ръководи автомобила, откакто към този момент е осъждан по чл.343б ал.1 от Наказателен кодекс. По случая е формирано бързо произвеждане по чл.343б ал.2 от Наказателния кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР