На 6 януари 2019 година Миро спира алкохола и вече

...
На 6 януари 2019 година Миро спира алкохола и вече
Коментари Харесай

Миро:Спрях да пия заради Иван Ласкин

На 6 януари 2019 година Миро стопира алкохола и към този момент една година не е близвал и глътка, похвали се артистът в предаването „ Папараци” . Решението да откаже чашката, към която бил привързан пристигнало след свиреп няколко дневен запой, който музикантът дефинира като „ вълчи”. "Смъртта на Иван Ласкин доста ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм идващия. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях доста, доста, доста пийнал. И цяла нощ се молех, че в случай че тази нощ свърши, аз няма да пия повече.

Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е умрял. Затворих телефона, оставих го настрани и си споделих: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота! " Hotnews.bg напомня, че Ласкин си отиде на 6 януари 2019 година, Богоявление, поради цироза след дълъг престой по лечебните заведения. В „ Папараци” Миро не скри, че толкоз доста е прекалявал с алкохола, че е цяло знамение, че е жив. Откровено призна, че е качил килограми след отхвърли от чашката, само че през днешния ден е възвърнал предходната си форма.

Той разяснява и връзките си с някогашната си дуетна половинка Галя от „ Каризма”. Въпреки че изпълнителката се върна у нас преди седмица, тя не е потърсила контакт с него. "Раните и егото и на двама ни е още прекомерно мощно, тъй като каквото можахме, си причинихме. Когато двама индивида споделят общо пространство толкоз дълго време, несъмнено, че имаш пострадвания. Тя беше засегната от мои елементи от характера, които на мен са ми безусловно обосновани. Аз нямам какво да разделям с нея, просто желая да е щастлива и добре ", описа Миро.

фотография:инстаграм миро
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР