На 6-ти декември 2022 г., в Интер Експо Център, ще

...
На 6-ти декември 2022 г., в Интер Експо Център, ще
Коментари Харесай

Strategic Leadership Forum представя най-авангардните идеи за развитие в света

На 6-ти декември 2022 година, в Интер Експо Център, ще събере още веднъж международно изявени експерти от разнообразни области, които ще обсъдят най-важните световни тематики. 2022-ра година е повратна за международния ред и междудържавните политики, като изправи бизнеса пред нови и незапознати стопански провокации. В подтекста на настоящите рецесии – геополитическа, енергийна, продоволствена и логистична, сполучливите водачи откриха път за своите компании и реализираха напредък. Целта на Strategic Leadership Forum е да срещне българската публика с тези вдъхновяващи визионери и да провокира бизнесмените с нови хрумвания – смели, амбициозни и новаторски.

Предстоящото издание на Strategic Leadership Forum 2022 дава обещание да е повече от забавно. Част от него ще бъдат топ лектори и потвърдени водачи, които ще споделят своя опит и най-новите трендове за сполучливо ръководство и развиване на компании в предизвикателни времена. В програмата на форума се открояват имена като Филип Ромбаут, притежател на Агрополихим АД, Димитър Димитров, Съд на Европейските общности Алтерко, Цън Цон - притежател на Terraland Group и ръководител на Съвета за стопански и дипломатически връзки, Ясен Георгиев, Главен изпълнителен шеф на Институт за Икономическа Политика, Евгени Кънев, Изпълнителен шеф на MACONIS, Николай Мартинов от Impetus Capital, проф. Наталия Бекярова от ВА Г.С. Раковски и доста други.

Организатор на Strategic Leadership Forum е, лидерски кръг на сполучливите персони от бизнеса в България, който сплотява бизнесмени, шефове и мениджъри на управителни позиции във водещи компании. Професионалната експертиза на събитието го постанова като най-популярния и посещаван стратегически бизнес конгрес в България.

Институционални сътрудници на форума са ИАНМСП (Изпълнителна организация за поощряване на дребни и междинни предприятия) и BESCO (Българска стартъп асоциация). Водещи медийни сътрудници са Дарик медия, Списание Мениджър, Lider.bg, EuroNews Bulgaria, Лимакон, и други.

Не пропускайте опцията да бъдете част от Strategic Leadership Forum 2022. Повече информация за форума, лекторите и дневния ред може да намерите на уеб страницата на събитието: forum.tmb.bg
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР