На 6 септември 2022 г., от 17.00 часа, в Градски

...
На 6 септември 2022 г., от 17.00 часа, в Градски
Коментари Харесай

Форум: „Добрич в бъдеще време“ ще се проведе на 6 септември

На 6 септември 2022 година, от 17.00 часа, в Градски парк „ Св. Георги “, гр. Добрич ще се организира седмото следващо издание на цивилен Форум: „ Добрич в бъдеще време “. Основен уредник на събитието е съдружие „ Граждани + “, Добрич.

Гражданският конгрес „ Добрич в бъдеще време “ цели да сътвори платформа за дейните цивилен общности на всички хора, свързани с Добрич – тези, които живеят в града и тези, които са пръснати по света. Чрез Форума локалната власт на Добрич може да се свърже с неподозирано огромна гражданска сила, която да употребява като публичен запас за привличане на добавена стойност към Добрич.

В рамките на Форум „ Добрич в бъдеще време 7.0 “ съдружие „ Граждани + “ ще означи своя десети рожден ден. Използваме равносметката за миналото време и като се позоваваме на отпратка към първата презентация в първия Форум от 2017 година на Димитър Събев, който сложи Културата наедно с Икономиката в развиването на обществата. Тази година ще дискутираме опциите на културата да спои гражданската общественост и да даде подтик в развиването на община град Добрич.

Участници в панелите ще бъдат журналистката и преводач Еми Барух, политологът Евгений Дайнов и музикантите от рок групата Bloodrush Мартин Кирилов и Коста Коларов.

Успоредно с Форума „ Добрич в бъдеще време 7.0 “ ще бъде експонирана и фотоизложба навън „ Виж ме. Виждам те. “ на „ Фотофабрика “ с създател Фелия Барух.

Подробности за идния Форум „ Добрич в бъдеще време 7.0 “ можете да видите.

От тази година Форумът ще бъде включен и в календара на културните събития на Община гр. Добрич
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР