На 6 май в кралското семейство се появи още един

...
На 6 май в кралското семейство се появи още един
Коментари Харесай

Тежка драма в семейството на Меган Маркъл

На 6 май в кралското семейство се появи още един член. Първородният наследник на Меган Маркъл и принц Хари се появи на бял свят. Малкото момченце, което Меган и Хари кръстиха Арчи се роди тъкмо в 5 часа и 26 минути. Хиляди към този момент поздравиха херцога и херцогинята на Съсекс за раждането на първородната им рожба.

Младото семейство сподели бебето на кралица Елизабет II два дни след раждането си. Както към този момент не един път стана ясно, Хари не стопира да повтаря какъв брой е горделив със брачната половинка си и се усеща на седмото небе от това, което му се случва.

Въпреки голямото благополучие в кралския двор обаче, се оказва, че там има много сериозен проблем, който доста бързо ще се трансформира в величествен скандал. Не е мъчно да се досетим, че в центъра на тази драма стоят Меган Маркъл и нейното американско семейство.

Бащата на Меган – Томас, още веднъж беше като чужд по време на кралския празник – раждането на Арчи. Припомняме, че Меган и татко й не поддържат връзка между тях от към една година, откакто тя дефинитивно отхвърли да имат каквато и да е връзка. Причината е, че Томас популяризира измежду медиите фотоси на Маркъл малко преди кралската женитба, които тя не е желала да стигат до публицистите.

Въпреки това той поздрави своята щерка:

„ Радвам се да чуя, че е майка и детето се усеща добре. Горд съм, че внукът ми е роден в английското кралско семейство и съм уверен, че той ще пораства и почтено ще служи на короната и народа на Англия. Нека Господ благослови това дете, поисквам му здраве и благополучие. Поздравления и за скъпата ми щерка, херцогиня Меган Маркъл и принц Хари. Господ на пази Кралицата “, съобщи Томас.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР