На 6 май тази година Чарлз официално ще бъде коронясан

...
На 6 май тази година Чарлз официално ще бъде коронясан
Коментари Харесай

Това ли е изненадата в коронацията на крал Чарлз

На 6 май тази година Чарлз публично ще бъде коронясан като новия монарх на Англия на религиозна гала, която не се е случвала от 1953 година - годината, в който на трона се възкачва майка му Елизабет Втора.
 Крал Чарлз, логото за коронацията му през май и за какво нае някогашния дизайнер на Apple Джони Айв
Защо Чарлз нае някогашния дизайнер на Apple

Свързано е с коронацията му

Коронацията ще бъде съпроводена от тридневни тържества, като " черешката " им ще е грандиозният концерт, който ще се състои пред замъка Уиндзор на 7 май и ще бъде предаван непосредствено по Военновъздушни сили.

От Бъкингамския замък оповестиха преди време, че в него ще вземат участие един от най-големите модерни музикални звезди. А в този момент Mirror, както и други английски медии настояват, че хедлайнер ще бъде Лайнъл Ричи.
 Снимка 606766

Изпълнителят на " Hello " от дълги години е дипломат на Prince " s Trust - благотворителната организация на Чарлз. Освен това кралят храни топли усеща към него, тъй като двамата са на сходна възраст и са се срещали неколкократно.

Сред останалите реализатори, за които се приказва, че е допустимо да вземат присъединяване в концерта за коронацията, са Spice Girls - това би означавало, че групата ще се събере особено в чест на краля. Както и сър Пол Макартни от Beatles.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР