На 6 април България Еър стартира своята нова редовна линия

...
На 6 април България Еър стартира своята нова редовна линия
Коментари Харесай

България Еър стартира редовни полети между София и Лисабон от 6 април

На 6 април " България Еър " започва своята нова постоянна линия сред София и Лисабон за лято 2024, оповестиха от националния авиопревозвач. 

Авиокомпанията ще лети непосредствено до португалската столица и назад два пъти седмично – всяка сряда и събота, до края на летния сезон . Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пасажер без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро. 



Лисабон предлага прекарвания, които ще впечатлят както феновете на завършения, по този начин и тези които търсят незабравима отмора. Португалската столица е неповторима и във връзка с културното си и историческо значение.

Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички съставлява също самобитна екскурзионна забележителност, която се добавя и от множеството средновековни крепости, ситуирани в другите елементи на града, показаха от самолетната компания.

Повече информация по отношение на разписанието и методите за резервация на билети пасажерите могат да получат от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: [email protected], онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на самолетната компания в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа .

През месец март кабинетът в оставка назначи " България Еър " за въздушен транспортьор, който да оперира по интернационалната въздушна линия София - Баку - София. От пресслужбата на Министерския съвет оповестиха, че авиопревозвачът е декларирал подготвеност да стартира постоянни пътнически полети по линията два пъти седмично. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР