На 6 април 2023 г. в Интер Експо Център списание

...
На 6 април 2023 г. в Интер Експо Център списание
Коментари Харесай

Мениджър организира за пета поредна година форум „Отговорни производители“

На 6 април 2023 година в Интер Експо Център списание „ Мениджър “ ще събере на едно място водещи производители на храни и питиета, FMCG и Retail компании, за да  очертаят дружно три от най-важните провокации пред бранша – обезпечаване на продоволствена сигурност, високо качество на продукцията и съвременен маркетинг. По време на форума локални и интернационалните производители, търговци и браншови организации ще споделят своя опит в превъзмогването на отрицателните последствия от войната и климатичните промени.

Продоволствената сигурност и достъпността на храните е тематиката на първия панел. В него ще се търсят отговори на въпросите от каква поддръжка се нуждаят производителите у нас? Климатичните промени – каква година и какво десетилетие да чакаме? Новите държавни ограничения за наблюдаване на ценовата политика – предстоящи резултати. Кога и по какъв начин инфлацията ще бъде овладяна? Хранителна самостоятелност – допустимо постижими ли са автономността и гъвкавите районни съюзи? Кои са директните и кои ще бъдат дълготрайните резултати от геополитическите процеси върху производителите и ритейлърите?

На чистата храна и качеството на храните е отдаден вторият панел . В него ще се дискутира доверието на потребителите. Как се реализира мониторингът и контролът на качеството? Добрите практики на производителите и отношението към Made in Bulgaria. Ще се показват нови трендове в храненето и културни концепции. Преосмисляне на питателните привички на нацията. Повишава ли се търсенето на биохрани в България?

Потребители на фокус е тематиката на последния панел, където ще се показа по какъв начин се построява бранд позициониране съгласно разнообразни възрастови групи? Как потребителите оформят желанията си? От какво се водят? В каква степен покупките и изборът на артикули се основават на персонална нужда и осведомен избор и в каква степен той е повлиян от посланията на марките? Какво е отношението на българина към новаторските храни?

Събитието е със свободен достъп против предварителна регистрация, която можете да извършите . В страницата на събитието ще получите и повече информация за тематиките и участниците в полемиките.

Ексклузивен сътрудник:
Kaufland

С поддръжката на:
Nestle , Тандем Lirex

Институционални сътрудници:
Българска стопанска камара, Френско-Българска комерсиална и индустриална камара;  Германо-Българска индустриално-търговска камара; съдружие,,Храни и питиета ",

Асоциация на земеделските производители в България

Медийни сътрудници:
BTV, Dir.bg, AGROTV, BNT

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР