На 59-годишна възраст през миналата седмица ни напусна актьорът и

...
На 59-годишна възраст през миналата седмица ни напусна актьорът и
Коментари Харесай

Екранният мъж на Татяна Лолова издъхна, чакайки лъчетерапия

На 59-годишна възраст през предходната седмица ни напусна артистът и режисьор Валентин Гошев, който феновете си спомнят с последната му паметна роля в комедийния сериал „ Домашен арест “, предаван дълго време в ефира на Би Ти Ви. В него той си партнираше с огромната Татяна Лолова, с която бяха екранна двойка и разсмиваха публиката със смешните си разговори. Оказва се, че Гошев е страдал от напреднал етап на рак и е изгубил борбата за живота си в болничното заведение в Панагюрище, където е бил признат за лекуване. Покъртителното е, че е бил в очакване на лъчетерапия, която медиците са предполагали, че може би ще му се отрази удобно и ще забави доста хода на подлата болест, само че по този начин и не я доживял, издават негови близки.

Популярният режисьор и артист, който за приятелите си беше единствено Валката, е роден на 22 януари 1963 година в Благоевград. Три години учи в МЕИ, понастоящем Технически университет. През 2000 година приключва кино и телевизионна постановка в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, в класа на проф. Георги Дюлгеров. Пълнометражния си дебют като артист прави през 2007 година в сантименталната драма „ Самотни сърца “. По време на фотосите се среща с Филип Трифонов, а положителното им съдействие продължава и в снимането на „ Моторът “ през 2018 година, където Гошев пък влиза и в ролята на Кмета.

Валентин Гошев сяда на режисьорския стол и на няколко известни български сериала, като „ Забранена обич “ и „ Кантора Митрани “. Най-запомнящата си роля за необятната публика прави в комедийния сериал „ Домашен арест “, където играе Еленко и става любовник на мама Еми, в чиято роля се превъплъщава самата Татяна Лолова. Припомняме, че тя ни напусна на 22 март предходната година, откакто съумя да пребори Ковид-19, само че не можа да преодолее последствията от него, защото страдаше от огромен брой хронични болести.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР