На 57 години, след претърпян инсулт е починал Велислав Русев

...
На 57 години, след претърпян инсулт е починал Велислав Русев
Коментари Харесай

Почина колегата Велислав Русев

На 57 години, след претърпян инсулт е умрял Велислав Русев - дълготраен публицист и брачен партньор на водещата на " Преди обед " Деси Стоянова.

Той беше почитан експерт с респектираща кариера и богат опит в медиите. Гилдията го познава като отдаден вестникар, проверяващ публицист и наставник нацяло потомство кореспонденти, работило във вестниците „ 24 часа “, „ Сега “, „ Монитор “ и „ Експрес “.

Поклонението пред тленните остатъци на Велислав Русев ще се състои на 1 декември, петък, в 14:00 часа в Частен гробищен парк " Бояна парк ".

Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта си и в превъзмогването на тази голяма персонална загуба.

Клуб Z изрича откровени съболезнования на околните на Вельо.

Светъл път нагоре!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР