На 57 години Салма Хайек е все така в страхотна

...
На 57 години Салма Хайек е все така в страхотна
Коментари Харесай

Красива актриса има много силна връзка с дъщеря си

На 57 години Салма Хайек е все по този начин в страхотна форма и продължава да се любува на живота.

От Instagram профила ѝ излиза наяве, че е била на отмора в някоя топла дестинация с море, плаж и слънце. Актрисата е споделила кадър, на който показва постоянно безупречната си фигура, позирайки по бански, на фона на залеза на слънцето.

" Винаги оказва помощ да имаш фотограф в фамилията ", пише Салма Хайек в описанието на поста си, като е отбелязала щерка си Валентина. Освен че фотографията очевидно е дело на 16-годишното момиче, разбираме също, че двете са прекарали почивката си дружно.

Актрисата и щерка ѝ от брачна половинка ѝ Франсоа-Анри Пино имат в действителност мощна връзка между тях и това си проличава и по постовете им в социалните мрежи.

Миналата година да вземем за пример, във връзка 15-ия рожден ден на Валентина, Салма Хайек бе споделила нейни детски фотоси в Instagram.

" Валентина, ти си моето всичко. Благодаря ти, че озари живота ни със силата на прелестния си дух. За мен е привилегия да бъда твоя майка. Обичам те с цялото си сърце ", бе написала актрисата в поста си.

Валентина от своя страна също нееднократно е показвала обичта и поддръжката към майка си. Миналата година дъщерята на Салма Хайек я придружи на Оскарите и мина по аления килим в рокля, носена за първи път от актрисата през 1997 година

През 2022 година пък двете бяха основни героини в майския брой на Vogue Mexico, който несъмнено, включваше и прелестна фотосесия. Тогава Салма Хайек изрази насладата си от опцията да бъде на корицата на списанието дружно с щерка си, наричайки го " страховит подранил подарък за деня на майката ".

" Обожавам тези красиви фотоси и този специфичен миг с моята Валентина ", написа актрисата в Instagram.

В изявлението за списанието щерка ѝ Валентина издаде, че въпреки и още на 15, към този момент е решила да следва нейните стъпки.

" Искам разнообразни неща, само че бих желала да съм актриса и по-късно режисьор, тъй като това за мен има смисъл ", показа тогава дъщерята на Салма Хайек, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР