На 57 години Никол Кидман продължава да се противопоставя на

...
На 57 години Никол Кидман продължава да се противопоставя на
Коментари Харесай

Никол Кидман отказа повече оргазми: Вижте най-смелата ѝ роля досега

На 57 години Никол Кидман продължава да се опълчва на упованията в дългата си десетилетия кариера. В най-новия си филм Babygirl актрисата, носителка на Оскар, се захваща с една от най-дръзките си функции до момента, оставяйки публиката и критиците да се вълнуват. Но даже за опитна звезда като Кидман, интензивната еротична драма я тласна към нови граници.
 Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините
Предизвикателна роля

В искрено ново изявление Кидман описа за прочувствените и физическите провокации на снимането на изпепеляващите подиуми за Babygirl. Филмът, който изследва комплицираната връзка сред авторитетен основен изпълнителен шеф и нейния млад стажант, слага актрисата в уязвими, интимни обстановки, каквито тя в никакъв случай преди не е преживявала на екрана. С присъединяване на Антонио Бандерас и Харисън Дикинсън, филмът изпитва нейната устойчивост.

„ Имаше голямо количество шерване и доверие “, показа Кидман. „ Имаше моменти, когато снимах, когато си мислех: „ Не желая повече да изживявам оргазъм “. На моменти беше съкрушително и просто не желаех да бъда докосвана. “ Емоционално заредените подиуми, които се концентрират значително върху аферата сред героя на Кидман Роми и нейния стажант Самуел, тласкат актрисата до лимита на опциите. „ Беше толкоз присъстващо от самото начало за мен, че беше съвсем като прегаряне “, призна тя.

Въпреки тези провокации, представянето на Кидман към този момент завоюва утвърждението на критиците. След премиерата на кино лентата на филмовия фестивал във Венеция през август, където тя завоюва премията за най-хубава актриса, B abygirl е приветствана като едно от най-смелите й осъществявания до момента.

Преминаване на граници в нейната кариера

Кидман постоянно е била известна със своя смел метод към актьорската игра, с готовност да изследва комплицирани, прочувствено наситени герои. С Babygirl тя навлиза в нова територия, базирайки се на желанието си да изследва непознати пространства в кариерата си. „ Винаги съм бил в търсене като артист, постоянно съм се питала къде не съм била? И това беше област, която в никакъв случай не бях изследвала. “
 Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън
Филмът, режисиран от Халина Рейн, е въодушевен от емблематични еротични трилъри като Basic Instinct. Рейн иска да опише история за жена, която изследва своите стремежи и мощ, черпейки от истории от действителния живот, като тази на жена, която в никакъв случай не е изпитвала полово наслаждение по време на 25-годишния си брак.

Кидман е привлечена от плана поради неповторимия му роман и опцията да работи с жена режисьор. „ Имаше големи грижи от всички нас. Бяхме доста нежни един към различен “, сподели тя за съдействието си с Рейн, Бандерас и Дикинсън.

Баланс сред кариера и семейство

Въпреки интензивната тематика, Кидман остава на земята, с помощта на фамилията си. Тя е омъжена за кънтри звездата Кийт Ърбан от 18 години и имат две дъщери, Сънди Роуз, 15, и Фейт Маргарет, 13. Кидман разкри, че приемането на такава провокативна роля изисква съгласие със фамилията ѝ.

„ Когато имате семейство вкъщи, би трябвало да има съглашение, в което казвате: „ Ще се потопя в този артистичен живот и нуждая се да ме пуснете там “, изясни тя. „ Но има стартиране и по-късно връщане към действителността, откакто фотосите приключат. “

Кариера на смели избори

Това не е първият път, когато Кидман приема еротична или провокативна роля. През 1999 година тя играе известна роля в Eyes Wide Shut дружно с тогавашния й брачен партньор Том Круз във филм, който изследва по-тъмната страна на сексуалността . Двамата бяха женени от 1990 до 2001 година и имат две деца, Бела и Конър.

Но Babygirl се отличава като най-смелият проект на Кидман до момента. Филмът е сравняван с нейната скорошна работа в The Perfect Couple, в който тя споделя напрегната секс сцена с сътрудника си Лив Шрайбер. Babygirl обаче навлиза по-дълбоко в психическите аспекти на желанието и силата, което го прави един от най-интензивните филми в нейната кариера.

Трейлърът и сюжетът

В формалния филмов откъс на Babygirl феновете виждат възходящото напрежение сред героя на Кидман, Роми, и нейния млад стажант, Самуел. Роми, сполучлив изпълнителен шеф, стартира спекулация със Самуел, ход, който заплашва да разнищи нейния професионален и персонален живот. Филмът изследва тематиките за власт, надзор и избавление, до момента в който Роми от ден на ден се притегля към Самуел, макар че знае рисковете.



Докато тяхната спекулация се задълбочава, филмовият откъс загатва за динамичността на силата в играта. „ Мисля, че имам власт над теб “, Самуел споделя на Роми в една сцена. Напрежението ескалира, когато Самуел се намесва в живота на Роми по непредвидени способи, в това число появявайки се на фамилната маса за вечеря без предизвестие.

Вижте повече във видеото от " На кафе "!

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР