На 56-годишна възраст почина басистът на Pulp Стийв Маки. Неговата

...
На 56-годишна възраст почина басистът на Pulp Стийв Маки. Неговата
Коментари Харесай

Почина басистът на британската група Pulp

На 56-годишна възраст умря басистът на Pulp Стийв Маки. Неговата вдовица Кейти Гранд заяви това на страницата на музиканта в Инстаграм.
„ Ние сме съкрушени и унищожени, защото би трябвало да се сбогуваме с моя необикновен, прелестен брачен партньор, Стийв Маки, откакто прекара три месеца в болничното заведение, борейки се за живота с цялата си мощ и увереност. Стийв умря тази заран – това е загуба, заради която аз, синът му Марли, родителите му Кат и Пол, сестра Мишел и доста другари сме с разрушено сърце. Стийв беше най-талантливият човек, който познавах, извънредно талантлив музикант, продуцент, фотограф и режисьор ", написа Гранд, без да прецизира от какво е поинал той.
Съобщение за гибелта на музиканта беше оповестено и на страниците на групата в обществените мрежи.
Маки е роден през 1966 година в Шефийлд, където през 1978 година бе основана Pulp. Той стана част от нея през 1989 година, когато групата стартира да напредва в Обединеното кралство. Маки взе участие в записите на най-известните студийни албуми на групата - His 'n' Hers (1994), Different Class (1995) и This Is Hardcore (1998), които стават златни и платинени в кралството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР