На 54 години почина певицата Лиза Мари Пресли, единствена дъщеря

...
На 54 години почина певицата Лиза Мари Пресли, единствена дъщеря
Коментари Харесай

Почина Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на роклегендата Елвис

На 54 години умря певицата Лиза Мари Пресли, единствена щерка на легендата на рокендрола Елвис и на Присила Пресли, която заяви за случилото се. 

 

Съобщението идва единствено часове, откакто майка ѝ Присила удостовери, че Лиза Мари е откарана по неотложност в болница. Парамедиците идват към шест минути след подадения сигнал и съгласно следващо изказване от отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис те са оказали първа помощ. Установено е, че пациентката има признаци на живот “ и бързо е откарана в болница  в близкия Уест Хилс.  Въпреки напъните на медиците Лиза Мари Пресли е умряла, евентуално от сърдечен удар. 

 

Два дни преди този момент тя участва на връчването на премиите " Златен глобус " и поздрави Остин Бътлър, получил премия за ролята на татко ѝ във кино лентата " Елвис ". Неотдавна тя беше в щата Тенеси, в имението " Грейсленд " в Мемфис, където живее преди този момент татко ѝ, с цел да отпразнува на 8 януари годишнината от рождението му. 

 

Наскоро списание People разгласява нейно есе, отразяващо болката ѝ след гибелта на сина й Бенджамин Киоу, който се самоуби през 2020 година. 

 

Пресли също е майка на актрисата Райли Киоу и още две дъщери близначки. Омъжвала се е четири пъти, като измежду някогашните ѝ съпрузи са Майкъл Джексън и Никълъс Кейдж.

 

Лиса Мари е родена през 1968 година и е беше собственичка на имението " Грейсланд " в Мемфис, което е известна туристическа атракция. Тя е на девет години, когато Елвис умира в " Грейсланд " през 1977 година

 

Музикалната кариера на Лиса Мари стартира с дебютния албум от 2003 година To Whom It May Concern, последван от Now What през 2005 година И двата влизат в топ 10 на класацията за албуми Billboard 200. Третият албум, Storm and Grace, е публикуван през 2012 година

 

Лиса Мари се е женила четири пъти. Омъжва се за поп звездата Майкъл Джаксън през 1994 година, единствено 20 дни след развода с първия си брачен партньор музикант Дани Киоу. Известната двойка се развежда през 1996 година, до момента в който  Джаксън се бори с обвиняванията в полов тормоз на деца.

 

Пресли се дами за артиста Никълъс Кейдж, огромен почитател на татко ѝ, през 2002 година Кейдж подава молба за бракоразвод четири месеца по-късно.

 

Четвъртият й брак е с нейния китарист и музикален продуцент

Майкъл Локууд. Разводът им е финализиран през 2021 година

 

Лиса Мари имаше четири деца. Единственият ѝ наследник, Бенджамин Киоу, умря през 2020 година на 27 години. Дъщерята Райли Киоу, на 33 години, е актриса. Другите ѝ две дъщери са 14-годишните  близначки Харпър и Финли Локууд.

 

 

Източник БНР
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР