На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи

...
На 54 години Дженифър Лопес не спира да работи, кипи
Коментари Харесай

Как поддържа страхотната си форма Дженифър Лопес

На 54 години Дженифър Лопес не стопира да работи, кипи от сила и, несъмнено, наподобява необикновено. Както можем да предположим, с цел да поддържа добра форма, тя задължително включва тренировки в режима си.
 Дженифър Лопес и ненадейно разочароващото ѝ завръщане към музиката
Залязва ли кариерата на Дженифър Лопес

Певицата таман се завърна към музиката с нов албум

В последното си видео в Instagram  ни демонстрира и по какъв начин тъкмо извайва тялото си. На фрагментите виждаме фрагменти от тренировката ѝ навън, която включва както йога придвижвания, по този начин и извършения с тежести.

Облечена в розов състезателен екип и, естествено, с персонализирани дъмбели, на които е гравирано името ѝ, певицата показва устойчивост, еластичност и идеална съгласуваност.

" Дневна доза здраве ", написа в описанието на поста си.

Отдадеността ѝ към тренировките всъщност не са загадка за никого, а персоналната ѝ треньорка Трейси Андерсън и преди е споделяла по какъв начин певицата поддържа стегнатата си фигура.

По думите на треньорката  има съвършена физическа просветеност, познава тялото си извънредно добре и знае тъкмо от какво има потребност то.

" Дженифър е толкоз стимулирана от вътрешната страна и е толкоз работлива. Не познавам някой, който да има нейната нравственос ", добавя Трейси Андерсън.

Колкото и обаче да е прецизна с режима си, певицата въпреки всичко знае границите си.
 Atlas с Дженифър Лопес - филмов откъс на новия научнофантастичен трилър на Netflix
Дженифър Лопес избавя човечеството от изкуствен интелект

Трейлър на научнофантастичния трилър Atlas

" Тя познава доста добре своя мотор. Не прекалява с тренировките, в случай че би трябвало да е на сцената, което е през множеството време ", издава още треньорката на Дженифър Лопес пред E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР