На 5 юни, около 01:15 часа, в района на ул.

...
На 5 юни, около 01:15 часа, в района на ул.
Коментари Харесай

Полицията засече трима дрогирани зад волана

На 5 юни, към 01:15 часа, в региона на ул. „ Възраждане " в Габрово е спрян за инспекция “Форд Фиеста “. Водачът – 19-годишен локален гражданин, е тестван за приложимост на опиати, а техническото средство е отчело позитивен резултат за марихуана. Младежът е дал кръв за химически разбор.

На 4 юни на ул. “Зелена морава “ е осъществена инспекция на 30-годишна габровка, известна на Министерство на вътрешните работи. Установено е, че дамата е придобила и държи в себе си суха зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

На 5 юни, към 11:00 часа, в Дряново е спрян за полицейска инспекция автомобил “Ауди А3 “, ръководен от 19-годишен престъпно проявен гражданин на Г.Оряховица. Водачът е тестван за приложимост на опиати, като техническото средство е отчело позитивен резултат за марихуана. Младежът е дал кръв за химически разбор.

На 2 юни, към 20:40 часа, в районно управление (на МВР) Дряново е получен сигнал за зародило пътнотранспортно произшествие в село Царева морава. На място е открито, че 39-годишен мъж, управлявайки велосипед с мотор, е изгубил надзор и се е блъснал в паркиран лек автомобил. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 1.61 промила. Мъжът е отказал кръвна проба.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР