На 5 юли по кината тръгна Спайдърмен: Далече от дома

...
На 5 юли по кината тръгна Спайдърмен: Далече от дома
Коментари Харесай

Спайдърмен: Далече от дома, Marvel и рекорда в бокс офиса

На 5 юли по кината потегли " Спайдърмен: Далече от вкъщи " - вторият независим филм за Питър Паркър от киновселената на Marvel.

На база филмови откъси упованията бяха, че филмът ще даде на почитателите ключа към четвърта фаза от киновселената, само че това не се случи. Портите към нея бяха отворени персонално от президента на Marvel Studios - Кевин Файги, на миналия Comic-Con в Сан Диего.

В дебютния си уикенд " Спайдърмен: Далече от вкъщи " регистрира много солидни доходи, а три седмици след стартирането си по кината към този момент може да се похвали с доста съществено достижение.

Според The Hollywood Reporter, приходите от кино лентата са надхвърлили 1 милиард $. Това е едвам вторият продуциран от Sony филм, който минава границата от 1 милиард в бокс офиса. Първият беше " 007 координати: Скайфол " (2012 г.).

333 милиона $ идват от Съединени американски щати и 672 милиона от международния бокс офис. " Спайдърмен: Далече от вкъщи " е 40-ият филм, който минава границата от 1 милиард и третият за тази година - след " Отмъстителите: Краят " (2.79 милиарда долара) и " Капитан Марвел " (1.13 милиард долара).

Тези триумфи демонстрират, че филмите за супергерои стартират да господстват в бокс офиса и не трябва да бъдат подценявани. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР