На 5-ти септември Марс преминава от знака на Лъва в

...
На 5-ти септември Марс преминава от знака на Лъва в
Коментари Харесай

Марс навлиза в Дева: не започвайте нищо ново, а надграждайте старото

На 5-ти септември Марс минава от знака на Лъва в този на Девата и ще продължи да се движи там до 22-ри октомври.

Времето става по-подходящо за рутинна и прецизна работа, за превръщане внимание на детайлите и качеството на това, което вършиме.
Още от Астрология  жена Седмичен хороскоп за 4-10 септември: бъдете внимателни и намерете време за себе си  колаж 3-те зодии, които ще срещнат огромната обич този септември  жена лято Дневен хороскоп за неделя, 3 септември  колаж Трите зодии, които ще имат най-вече шанс през септември
През интервала можете да разчитате на добър разбор и практично отношение към бизнес каузи, само че времето не е уместно за старт на прекомерно огромни и огромни планове.

Най - добре в този интервал да обърнете внимание на усъвършенстването си в това, с което се занимавате. Можете да придобивате нови квалификации или просто да надградите уменията си посредством поредност, неизменност и постоянна процедура.

Времето също по този начин е уместно за грижа за здравето ви, да вземем за пример посредством основаване на здравословен режим и построяването на потребни ежедневни привички.

И не на последно място, защото Девата е знак на служенето - колкото повече се учим на такова отношение в това, което вършим, а точно на служене и полза за близките, толкоз по-реализирани във времето и задоволени ще бъдем.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР