На 5-ти ноември Враца ще бъде част от първото по

...
На 5-ти ноември Враца ще бъде част от първото по
Коментари Харесай

Очаквайте НОЩ на игрите -Враца на 5 ноември

На 5-ти ноември Враца ще бъде част от първото по рода си особено издание на Sofia Game Night, която включва над 40 местоположения от 8 града.

Програмата на „ Нощ на игрите “ във Враца планува серия от събития, които ще показват разнообразни аспекти от богата галактика на игрите.

" Заповядайте с цел да отбележим дружно този празник на игрите, който ще покаже, че те са забавни, занимателни, просветителни и ни дават превъзходен мотив да бъдем дружно и да споделяме познания и страсти.
Всички събития в програмата са с вход свободен, само че е желателно предварителна регистрация с цел да си гарантирате присъединяване в съответният модул. Регистрацията става с попълване на онлайн формуляр, което лишава не повече от 2 минути. " гласи поканата от уредниците.

Локация: Младежки център, Враца, ул. Иван Андрейчин 2
16 - 18 ч. Настолни игри за деца (5 – 13 г.)
17 - 19 ч. Настолни игри за младежи (14 – 99 г.)
16 - 19 ч. „ Климатична фреска ” уъркшоп-игра за климатичните промени с Гергана Берова / Wind of Change
17 - 18:30 ч. „ Дигитална хигиена и безвреден Интернет “ - сказка за родители с Павел Георгиев, специалист по кибер сигурност

20:30 - 22:30 ч. Караоке празненство с музика от игри и пристан поп

Локация: ИТ център / Враца софтуерно общество, ул. Кокиче 14
20 - 22 ч. Компютърни игри в мрежа - Mindcraft, Roblox, Among us

Организацията на Нощ на игрите във Враца се поддържа от Национален фонд Култура по стратегия Творчески стипендии.

Sofia Game Night се реализира с поддръжката на продуктовата компания PokerStars, интернационален шеф в ИТ сферата и общоприет сътрудник на фестивала, и българското game dev студио Incineration productions. “

Клуб по настолни игри " All A-Board Games Vratsa " е по план BGLD – 1.003 – 0004 „ Младежки център Враца – фактор за развиване на Северозапада “ по Програма „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР