На 5 ноември ще се запознаем с Вечните – едни

...
На 5 ноември ще се запознаем с Вечните – едни
Коментари Харесай

Ексклузивно: Вечните в битка с Девиантите в клип от хита на Марвел

На 5 ноември ще се срещнем с Вечните – едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел , които в продължение на хилядолетия водят война с членовете на антична извънземна раса, известна като Девианти. Вечните живеят на Земята от епохи, само че до момента са останали скрити от хората и не са се намесвали в техните спорове. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, непредвидена ненадейно събитие принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят против Девиантите, които заплашват да унищожат човечеството.

Само в Novinite.bg вижте извънреден клип от кино лентата, повдигащ завесата към идната борба, която ще е повече от зрелищна.



Освен страховит образен театър, какъвто сме привикнали да чакаме от Марвел , Вечните също по този начин предлага и мощен, чисто човешки детайл, олицетворен от дълбоките и пълнокръвни герои. Един от тези герои е Тина, в чиято роля влиза международната звезда Анджелина Джоли. Актрисата разкрива, че Тина е боец, която е наранена от спомените за минали борби и е принудена да живее със напрежението и контузиите от тях. Героинята й постоянно чака борба, вместо успокоение и нещо положително. Голяма част от нейната вътрешна битка е да резервира разсъдъка си чист. Тина е част от огромното семейство на Вечните и Джоли не крие вълнението и възхищението си от впечатляващия екип от артисти. Тя отбелязва, че обичаният ѝ миг от кино лентата е било да следи страхотните подиуми на своите сътрудници, тъй като към този момент ги познава добре – тях и героите – и е станала очевидец на построяването на фамилията.

„ Толкова е рядко да видиш филм, където всички забъркани са имали идентичен креативен принос. Бях възхитена. “, добавя актрисата. Джоли също по този начин споделя, че се надява феновете, които до този миг не са успявали да се разпознават със супергерои, да съумеят да открият себе си във Вечните. Освен Анджелина Джоли като Тина, в зрелищната продукция ще забележим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия галактически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния откривател Фастос, Салма Хайек като мъдрия нравствен водач Аяк, Лиа Макхю като постоянно младата остаряла душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания отшелник Друиг. Станалият прочут с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните , само че има значима връзка с тях. Режисьор на Вечните е Клои Жао (The Rider, Земя на номади), която е и сценарист дружно с Патрик Бърли (Зайчето Питър: По необятния свят) по облици, основани от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги.

Вечните ще трансформират всичко – от 5 ноември единствено в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР