На 5 май в 20:34 часа българско време е Пълнолуние

...
На 5 май в 20:34 часа българско време е Пълнолуние
Коментари Харесай

Пълнолуние и лунно затъмнение на 5 май - какво ни очаква

На 5 май в 20:34 часа българско време е Пълнолуние и първото за годината лунно затъмнение. Това затъмнение ще бъде очевидно от Африка, Азия и Австралия, а частично от Източна и Централна Европа.

Слънцето и Луната са надлежно в знаците Телец и Скорпион на 15 градуса, като Слънцето съответствува с планетата на технологиите, авиацията, новото и непредвиденото Уран. В персонален проект това затъмнение ще се отрази най-ярко в живота на родените сред 5 и 7 ноември, сред 4 и 6 май, сред 4 и 6 февруари, сред 5 и 7 август (+/- 2 дни). Същото е годно за всеки, който има рождена планета (особено Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон) сред 13 и 17 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Ще ви бъде мъчно да овладявате страстите си. Стремете се да не бъдете крайни в решенията и дейностите си.

Не рискувайте, не се опитвайте да налагате мнението си непременно или да манипулирате близките. Не позволявайте и вас да манипулират или да преобладават над вас. Уран ще ви подтикне към решителни промени.

Възможни са раздели и привършване на взаимоотношения с някого, както и промени от друго естество през идващите дни (и доникъде на август) според от това в кои два дома на рождения ви хороскоп попадат Луната и Слънцето/Уран. Това не значи, че в случай че някой отдавна ви потиска прочувствено или даже ви е подлагал на физически тормоз, би трябвало да го търпите.

Време е за привършване на планове и завършване на избрани значими за вас въпроси.

Предизвикателните аспекти покачват напрежението и всичко се случва доста по-трудно, а не са изключени и непредвидени неприятни обрати. Да се защищават от неприятности и произшествия всички хора, които имат рождени планети сред 13 и 17 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Избягвайте пътешестване по вода или със аероплан сред 3-7 май и през втората половина на юни.

Не по този начин стоят нещата за родените сред 5 и 8 юли, сред 5 и 8 септември, сред 5 и 8 януари, сред 4 и 7 март (+/- 2 дни). Това лунно затъмнение образува съразмерен аспект към рожденото ви Слънце, по тази причина не очаквайте отрицателни прояви и събития в околните 2-3 месеца. 

В международен проект от тук нататък и през летните месеци проявлението на затъмнението в някои страни, изключително там, където ще е очевидно затъмнението, можем да чакаме бурни събития и промени в областта на финансите, властта, престъпността, половата просвета, обществени и екологични въпроси, ресурсите като цяло и други въпроси свързани със сигурността.

Съвпадът на Слънцето с Уран покачва заплахата от авиационни произшествия и произшествия, от публично неодобрение и митинги, политически конфликти;

нарушавания в връзките, превоза, водоснабдяването. Затъмнението в Скорпион ще увеличи желанието за доминиране, надзор и принуждение. Следва Новолуние на 19 май 2023-та, което носи началото на значими процеси. На 20 май Марс минава в огнения знак Лъв и образува съпротива с Плутон във Водолей. Затова и

втората половина на май, изключително сред 18 и 30 май, е съществено нараснала заплахата от атентати, убийства, мощни военни офанзиви, изригване на вулкан, мощно земетресение

с опустошения, всевъзможни тежки произшествия (уязвими са авиацията и АЕЦ), механически повреди, детонации, пожари.

Важно е международните водачи да бъдат по-сдържани в страстите и дейностите си, да не работят импулсивно и разрушително, а да се опитат да трансформират и употребяват градивно мощната сила на Луната в Скорпион от затъмнението, както и опозицията Марс/Плутон след 19 май. Особено сериозни са 5, 19, 20, 24 и 27 май, по-късно - сред 1 и 5 юни.

Сериозно наранени от лунното затъмнение са хороскопите на президентите на Франция, Украйна и Съединени американски щати, на страните Израел, Канада, Румъния, Германия, Малта, Нова Зеландия, Русия, Украйна (други някогашни руски републики) и така нататък

Денят на затъмнението е подобаващ за изчистване и изхвърляне на всичко остаряло, излишно и овехтяло.

Все отново и Меркурий към момента е назадничав до 15 май, тъй че добре е да използваме това време и да вникнем надълбоко в душата си и проблемите, да създадем проверка на нещата и хората, които обичаме и да използваме силите за положителни каузи. 5 май е подобаващ ден за изчистване на организма от токсините посредством лунната диета за възстановяване работата на органите и системите. Не се натоварвайте физически и душевен. Внимавайте за произшествия! 4, 5 и 6 май, както и целия интервал до 15 май (заради ретроградния Меркурий), са неподходящи дни за планови интервенции, а на 5 май най-много на половата система, дебелото черво, раждане със секцио и кюртажи при дамите, за татуировки. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР