На 5 март Филипините отново навлязоха във водите, прилежащи към

...
На 5 март Филипините отново навлязоха във водите, прилежащи към
Коментари Харесай

Разкриване на мръсните трикове на Филипините в Южнокитайско море

На 5 март Филипините още веднъж навлязоха във водите, прилежащи към рифа Жън‘ай на китайските острови Нанша, като доставиха строителни материали за намиращия се нелегално там боен транспортен съд. В оповестеното от китайската страна видео ясно се вижда, че пренебрегвайки многократните предизвестия филипинският транспортен съд на бреговата защита с № 4407 се доближава рисково покрай този на китайската брегова защита с № 21555, който го блъска, вследствие на което се стига до леко удряне. Китайската морска полиция подхваща нужните ограничения за надзор против филипинския транспортен съд в сходство със закона, а интервенцията е професионална, сдържана, рационална и законосъобразна.

Видеото демонстрира истината. Фактите са ясни за това кой основава проблеми и провокации в Южнокитайско море и заплашва мира в района. Този конфликт е най-новият ход в проекта на Филипините да „ покажат своите мускули “ в Южнокитайско море.

Според историческите данни остров Хуанйен е присъща територия на Китай, която е открита и ръководена от китайската страна най-малко от времето на династия Юан и страната продължава да упражнява суверенитета и юрисдикцията си спокойно и дейно. 

След като новото филипинско държавно управление идва на властта през юни 2022 година то си взаимодейства постоянно със Съединените щати в региона на дипломацията и сигурността. Филипинската страна би трябвало да е наясно, че Съединените щати не са алтруистичен интернационалист и тяхната политика в Азиатско-тихоокеанския район служи на хегемонията в американски жанр. Историческите уроци ще покажат, че в последна сметка пешките рано или късно ще бъдат отстранени от шахматното поле.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26672Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед36833Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед54399Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед120404Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед158293Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед377972Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед158293Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед120404Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117587Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежението
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР