На 5-и април от 10:00 ч. в Пловдивски Панаир, Конгресен

...
На 5-и април от 10:00 ч. в Пловдивски Панаир, Конгресен
Коментари Харесай

150 компании ще търсят нови попълнения по време на Национални дни на кариерата 2022

На 5-и април от 10:00 ч. в Пловдивски Панаир, Конгресен Център започва конгрес " Национални дни на кариерата “. През целия ден до 16:00 ч. студенти и млади експерти ще имат опция да се срещнат онлайн с представителите на водещи работодатели в гр. Пловдив и да схванат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се осведомят за пазара на труда и да натрупат опит с изявленията.

За първи път от началото на пандемията голям брой – 150 компании-изложители са декларирали присъединяване във конгрес Национални дни на кариерата. Събитията ще се проведат в 5 университетски града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а настрана от живите събития има и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или интернационална компания имат студенти и млади експерти от всички области на бизнеса.

Преди събитието в гр. Пловдив на 31 март сред 11:00 и 17:00ч. ще се организира виртуалното издание на форума. Кандидатите ще могат да се включат от всяка точка на света онлайн на платформата на Brazen Technologies. 32 компании ще чакат посетителите на виртуалния си щанд, а срещите протичат във формат по желание – чат, аудио или видео диалог. Специалистите по асортимент на фирмите ще могат и авансово да преглеждат профилите на претендентите. Регистрация за събитието посетителите могат да създадат на тази страница.

След форума в гр. Пловдив събитията не престават по следния график:

Варна - 07 април 2022 - Rosslyn Dimyat Hotel;

Габрово - 12 април 2022 - Технически университет;

Русе - 14 април 2022 - Русенски университет " Ангел Кънчев “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР