На 5 февруари Теди от „“ 7 празнува своя рожден

...
На 5 февруари Теди от „“ 7 празнува своя рожден
Коментари Харесай

Теди от „Фермата“ с благотворителна инициатива за Шумския манастир


На 5 февруари Теди от „ “ 7 чества своя рожден ден. В своя Инстаграм профил старозагорката, която от 5 години създава бижута, разясни:

„ Тази година избрах един малко по-различен метод, по който да запомня деня си. Бих желала да продължим идеята, която започнахме във Фермата 7, а точно – възобновяване на Шумския манастир “Свети Архангел Михаил”. Всеки, който пожелае, може да подари сума по собствен избор, закупувайки бижута на Solo.Art Jewelry от сбирка, подбрана за случая. Прозрачност и уместност са обезпечени, защото и идеята е извънредно чиста и сърцата! Моля, свързвайте се с мен посредством персонални известия при въпроси по отношение на камъните, доставката, както и самата идея! Благодаря ви за положителните сърца и позитивните страсти, с които ще заредите отец Симеон и мен самата!!! “



За да научим повече за самодейността й, се свързахме по телефона с Теди, която живее в Чикаго.

„ Парите от всяко украшение, продадено до пет дни след рождения ми ден, ще бъдат дарени за Шумския манастир. Освен посочените в Инстаграм бижута, можете да си поръчате и нещо, което ще изработя особено за вас. Вече имам поръчка за мъжки наниз от оникс с кръстче “ – показа ни Теди от Чикаго, където „ от три дни не е спряло да вали сняг “.

Снимка: Личен списък


Тя, брачният партньор й Танко (бивш футболист, който в този момент се занимава с реновиране на къщи) и 9-годишната им щерка Ема се прибраха в Съединени американски щати на 15 януари.

Снимка: Личен списък


„ След финала на „ Фермата “ останахме в България за Коледа и Нова година. Сега към този момент сме в Блумингдейл сити, предградие на Чикаго, и Ема още веднъж върви на учебно заведение. Дори по-късно ще отида да я взема. Заради пандемията работя у дома “ – разясни Теди, която живее в Съединени американски щати от осем години.

Снимка: Личен списък


Тя е решила да не прави празненство по случай рождения си ден.

„ Ема желае да я заведа някъде, където да кара ски и шейна. Ще изкараме деня фамилно “ – признава Теди. Тя към момента не е водила щерка си да види намиращата се в Чикаго къща, където е сниман филмът „ Сам у дома “. „ Искахме малко да поотрасне, с цел да има мемоари. Ще я заведем и в „ Дисниленд “, единствено да отмине пандемията “ – добавя участничката във „ Фермата “.

Снимка: Личен списък


Останалите фрагменти можете да видите. Съпругът на Теди - Танко, страни от публичността и по тази причина в материала няма негови фотоси.

Можете да се запишете за кастинг за новия сезон на риалитито.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР