На 5 февруари председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав

...
На 5 февруари председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав
Коментари Харесай

Вячеслав Володин: Политиката на Запада се основава на лъжи

На 5 февруари ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин съобщи, че „ Съединени американски щати са империя на лъжата, а политиката им и тази на Запада се основава на неистини “.

Володин разгласява публикация в обществените мрежи, озаглавена „ Съединени американски щати са империя на лъжата и би трябвало да бъдат разследвани “. В нея той напомня по какъв начин преди 20 години американският държавен секретар Колин Пауъл е обвинил Ирак за притежанието на химически оръжия през Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, без действителни доказателства. „ Това бе най-голямата неистина на Съединени американски щати през интернационалната общественост през последните 20 години “, написа Володин.

Поетият от НАТО ангажимент пред Москва да не се уголемява на Изток не бе изпълнен, а Минските съглашения също се оказа, че са „ машинация “. Организация на обединените нации би трябвало да проверява закононарушенията на Съединени американски щати против човечеството, а политиците, стоящи зад тези „ измами “ – да бъдат осъдени, написа в умозаключение Володин.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР