На 5 февруари 2019 година посрещаме Земната свиня/глиган. Тя ще

...
На 5 февруари 2019 година посрещаме Земната свиня/глиган. Тя ще
Коментари Харесай

Ето девизите на зодиите в Годината на Жълтата земна свиня

На 5 февруари 2019 година посрещаме Земната свиня/глиган. Тя ще бъде една забавна и великодушна година, с позитивни трептения за множеството зодии. И през тази нова година ще следваме своя път, ще имаме девизи, които ще ни водят напред. Кой е вашият съгласно зодията, вижте в идващите редове.

Овен – Движение

През новата китайска година, Овенът несъмнено няма да скучае, а той и не обича скуката. Родените под тази зодия ще имат желанието да открият нови хоризонти и да научат нещо ново. Също по този начин ще са в положение да реализират доста от своите цели, а позитивната сила на Глигана ще им оказва помощ.

Телец – Сила

Нищо не може да ви спре по пътя към реализиране на фантазиите ви. Не се колебайте да планирате и да си поставяте цели. Вие ще се справите с всички компликации. Всеки който се опита да ви навреди, ще се провали. Бъдете смели!

Близнаци – Самопознание

В годината на Жълтата земна Свиня, Близнаците ще схванат от какво в действителност се нуждаят, с цел да реализиран цялостно благополучие и това ще им помогне да се движат в вярната посока. Новата китайска година ви дава обещание доста светли моменти и нови открития.

Рак – Промяна

Годината за родените под знака на Рак ще бъде белязана от невероятни промени. Всичко върви допустимо най-добре. Не се опасявайте от новото. Само вашите страхове и терзания могат да ви причинят проблеми. Промените ще бъдат удобни, даже в случай че на пръв взор наподобяват изцяло разнообразни и неуместни за вас.

Лъв – Доверие

Самоувереността ще помогне на представителите на зодия Лъв да реализират задачите си. Ще преживеят доста нови неща. Не бива да се опасяват, тъй като годината ще бъде великодушна към тях. Важно е да внимават на кого се доверяват и да не стопират да имат вяра в позитивните трептения на Глигана.

Дева – Късмет

Въпреки че годината няма да мине без проблеми, щастието ще бъде на тяхна страна. Успех, осъществяване на цели, това ви чака. Бъдете смели. Някои от събитията ще ви накарат да излезете от зоната си на комфорт, само че ще открият нови благоприятни условия пред вас.

Везни – Радост

Ако началото на годината наподобява мъгливо, монотонно, до пролетта всичко ще се промени. Поредица от радостни събития ще доведат до приятни промени. Годината на Свинята ще сервира на Везните невероятни изненади.

Скорпион – Успех

Скорпионите най-сетне ще могат да намерят своето място под слънцето. Не всички промени ще бъдат безболезнени, само че няма да липсват и мотиви за наслада. Успехът ще бъде правилен сътрудник на Скорпионите.

Стрелец – Преследване

Всичко което е належащо на Стрелеца е да си сложи цели и не просто да ги следва, а да ги преследва. Събитията ще бъдат удобни за постигането на вашите проекти. Очаква ви интензивна година, в която пасивността ви ще бъде единствено ваш зложелател.

Козирог – Време за смяна

Новата китайска година ще накара Козирозите да се „ отърсят от прахта “. Още в първите месеци, животът на родените под тази зодия ще ги изправи пред събития, които няма да не помнят. Това може да са ярки пътувания, непредвидени събития, нови занимания, запознанства, обич.

Водолей – Изненада

Годината на Свинята дава обещание да бъде изпълнена с приятни изненади. Успехът ще пристигна при вас от непредвидена страна и това несъмнено ще ви направи по-щастливи. Първите месеци може да ви се сторят монотонни, само че през лятото се пригответе за приятни събития.

Риби – Самореализация

Време е родените под знака на зодия Риби да престанат да слушат непознатото мнение, да послушат вътрешния си глас. Ако се уповават на личните си решения и са дейни, ще могат да реализират невероятни триумфи, за които даже не са се осмелили да мечтаят. Риби, напред!

Източник: az-jenata.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР