На 49-тата вечер на протести в София демонстрантите донесоха на

...
На 49-тата вечер на протести в София демонстрантите донесоха на
Коментари Харесай

49-та вечер: Часовник отброява оставащото време на кабинета

На 49-тата вечер на митинги в София стачкуващите донесоха на пл. " Независимост " свое " гражданско шкафче ", съобщи Българското национално радио. На него протестиращите сложиха часовник, отброил по думите им оставащото време на кабинета на Бойко Борисов.

" Времето му изтича ", сподели от сцената на митинга Арман Бабикян. Върху шкафчето имаше бели листа и писалки, на които хората да напишат претекстовете си за оставка на кабинета:

" Това шкафче е противовес на това шкафче с револверите, парите и по този начин нататък, които цяла България видя. Само че това шкафче е на жителите, а не на министър-председателя. Там хората ще поставят своите претекстове за какво желаят оставката на Борисов и тази власт. Вътре ще бъде напълнено с техните листи, с техните трудове, тъй че току-виж министър-председателят схванал за какво всички желаят той да си отиде ", разгласи той.

Участниците минаха на шествие сред палатковите им лагери на пл. " Независимост " и " Орлов мост ". Хората са безапелационни че оставката на правосъдния министър няма да промени нищо.

" Тежка загуба за българския народ, непрежалима ", иронизира Велислав Минеков от тъй наречените " отровно трио " и добави:

" Не знам обаче Кой ще е този куражлия, който да вземе неговото място, защото това е извънредно афектиран към този момент пост. Още повече, че това държавно управление си отива сигурно и да пожелаеш сходна работа за два или три дни е унизително ".

" Една дребна оставка за нас, един огромен скок в развиването на Барни Ръбъл ", написа по-рано през днешния ден в обществените мрежи Арман Бабикян от тъй наречените " отровно трио ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР