На 46 години животът е напът да се усмихне на

...
На 46 години животът е напът да се усмихне на
Коментари Харесай

Еврика: Кой е смелчакът, който люби устатата Албена Вулева?!

На 46 години животът е напът да се усмихне на полурускинята Албена Вулева. Самотна (или сингъл, както е съвременно да се казва) от много години, тя май най-сетне съумя да срещне любовта в лицето на нов мъж. Знаем, че последната й връзка беше с фитнес гуруто Недик Недев, само че двамата се разделиха след невярност на Недик. А сега Вулева го назовава олигофрен.

Явно Албена е попаднала на новата си тръпка в Кипър, където работи към този момент от няколко години. Работата й бе най-вече сезонна, само че в последно време се е закотвила там и явно й харесва.

От дни насам Вулева пуска сторита в мрежата, на които демонстрира, че се разхожда или си пие кафето по заведения с въпросния мъж, само че към момента пази самоличността му в строга загадка. Не е ясно даже дали той е българин, или чужденец, само че като познаваме Албена, нищо чудно да е другоговорящ.

Знаем, че щерката на Людмила Захажаева от време оно плюе по българите и не стопира да повтаря какъв брой сме тъпи и елементарни. На всичко от горната страна тя си смени и напълно непринудено религията като одобри исляма преди години.

Потребители в нета се бъзикат, че в случай че това е новото гадже на Албена, то той би трябвало да е заплашителен куражлия и цялостен непукист, с цел да издържи ежедневните й иронични словоизлияния и всевъзможни настроения.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР