На 42-годишна възраст почина известният американският рап изпълнител Prodigy, съобщи

...
На 42-годишна възраст почина известният американският рап изпълнител Prodigy, съобщи
Коментари Харесай

Почина рапърът Prodigy

На 42-годишна възраст умря известният американският рап реализатор Prodigy, заяви „ Индипендънт “. Албърт Джонсън бе част от дуета Mobb Deep.

Музикантът беше на турне в Лас Вегас дружно с реализатори като Оникс. Prodigy е бил признат в болница, където е умрял, показва изданието.

Рапърът е бил приет в болница поради сърповидно-клетъчни нарушавания. Вроденото кръвно заболяване е най-вероятната причина за гибелта на изпълнителя.

Американските медии разкриха, че Prodigy още от дете се е борил с подлата болест. Прекарал е няколко дни в болничното заведение, само че в последна сметка медиците не са съумели да го спасят. Очаква се скоро да бъде оповестена формалната причина за гибелта.

Mobb Deep нашумяват през 90-те години на предишния век. Носители са на редица влиятелни награди, а също така са продали милиони албуми.

Американското хип-хоп дуо е учредено през 1992 година. Вторият албум на изпълнителите „ The Infamous “ им носи огромна известност. Техните шлагери оглавяват редица музикални ранглисти.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР