На 4 юли Сашка Васева отбеляза своята сатенена сватба, което

...
На 4 юли Сашка Васева отбеляза своята сатенена сватба, което
Коментари Харесай

Сашка Васева празнува сатенена сватба

На 4 юли Сашка Васева означи своята сатенена женитба, което значи, че със брачна половинка ѝ - предприемача Христо Бакърджиев имат 24 години брак. Според поверията сатенената женитба символизира мощна връзка сред съпрузите, която е резултат освен от взаимна  обич, само че и на твърдоглав труд върху взаимното превъзмогване на компликациите, писа „ Уикенд “.

Семейството не вдигало огромен звук към празника, тъй като Сашка към момента се чувствала нежна и имала потребност от отмора. Съпрузите съумели да се почерпят в ресторант край Мюнхен. Подарък за сватбата Сашка не получила, стигало и, че Христо е неразделно до нея и бил посветил живота си на нейния.

Минало много време след сватбата и тогава Сашка се убедила, че точно Бакърджиев е мъжът на живота ѝ тъй като както при множеството двойки по този начин и при тях имало при скърцане в връзките. На няколко пъти бракът им висял на кантар. След всяка драма двамата намирали метод да се сдобрят. Първоначално в името на сина им, а по-късно и в името на Христина-Елена която била зачената след жестока кавга. В един миг двамата даже се разделили поради бизнеса на Бакърджиев с  гуми. При митническа инспекция в Ресилово, която е открила няколко нарушавания, бащата на певицата, а и тя самата, изтръпнали и решили че зетят прави нещо неправилно и е добре да стоят на страна.
Да, само че Сашка не може да стои спокойно. След няколко седмици се обадилa на Бакърджиев и още веднъж се събрали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР